Enhedskompatibilitet

Kompatibilitetsliste

Udover den automatiske kompatibilitetskontrol ovenfor er de vigtigste kompatibilitetsforudsætninger anført nedenfor.

Direkte streaming til høreapparater via Bluetooth

Bemærk venligst, at streaming-ydeevnen kan variere baseret på telefonproducent og model.

Apple enheder: Gælder kun IX, AX, X og Nx produkter

Signia Mfi (lavet til iPhone, iPad eller iPod touch) høreapparater tilsluttes direkte til din iPhone, iPad eller iPod, så du kan streame dine telefonopkald og musik direkte til dine høreapparater.

'Made for iPhone' høreapparater

Android-enheder: Gælder kun IX og AX modeller

Med Signia Integrated Xperience og Augmented Xperience enheder er det nu muligt at streame direkte til Android-enheder via ASHA-standarden (Audio Streaming for Hearing Aids).

Mobile enheder aktiveret til håndfri opkald med høreapparater

Gælder kun AX produkter kombineret med iPhone 11 eller nyere modeller.

Sørg for, at du bruger den nyeste version af iOS/iPadOS, der er tilgængelig til din Apple-enhed (hvordan opdaterer du din Apple-enhed).

Mobile enheder, der er kompatible med Signia-appen

Gå til toppen